Ortopediska sulor

Boka Ortopediska Sulor

Ge dina fötter nytt liv

Balkefors ortopediska inlägg är ett inlägg (sula) som gjuts individuellt och anpassas just utifån dina besvär.

Inlägget korrigerar en eventuell överpronation men stoppar inte den naturliga pronationsrörelsen. Det vanligaste är att inlägg gjuts obelastade utan hänsyn till leders positionering. Fördelen med Balkefors skoinlägg är att de gjuts belastat och med hänsyn till fot-, knä- och höftvinkel.

Inlägget är 4mm tjockt. Det yttre (mjuka) skiktet är av EVA-material och den formbara skivan inuti är av materialet Flexonic. Balkefors ortopediska skoinlägg är CE-märkt och registrerat på läkemedelsverket.

Gjutningsprocessen

Innan gjutningen görs en analys av dina fötter och inläggen värms till rätt temperatur. Därefter ställs rätt fot-, knä- och höftvinkel in och eventuella felställningar korrigeras. Du får ställa dig med hela din kroppstyngd på inlägget så att det formeras efter din fot i full belastning.

Slutligen anpassas inläggen för att passa i dina skor och kanterna slipas. När inläggen slipats är de redo att läggas i dina skor och du kan promenera hem i dem!

Tänk på

För att få bästa resultat av dina nygjutna inlägg är det viktigt att du använder ”rätt” skor. Med rätt skor menas en stabil sko med stadig hälkappa som helst har snörning. Eftersom du kan använda sulorna direkt uppmanas du att ta med dig ett par lämpliga skor som du tänkt använda sulorna i.

Balkefors ortopediska skoinlägg kan hjälpa dig som har hälsporre, plantar fasciit, hälseneproblem, knä- och höftsmärtor (artros) och ryggsmärtor.

Vill du veta mer om Balkefors sulan så klicka på logotypen så länkas du vidare till Balkefors hemsida!

  • Ortopediska skoinlägg, 60 min – 1 100 kr

“Proffsig, lugn och hjärtlig!”

LINNÉA L.
Boka behandling

Frågor? Låt mig kontakta dig!

Vi tar emot:   Hälsoresurs    AcTiWaY

Boka behandling

Brottby Relax & Hälsa

Skicka mail
Ring 0733-12 13 49
Hitta hit

Hälsodeklaration

Vi tar emot
Hälsoresurs    AcTiWaY