Företagsmassage

Öka välmående, minska sjukfrånvaro

Att människor mår bra på jobbet är en förutsättning för att göra ett gott arbete.
Brottby Relax & Hälsa hjälper ditt företag med långsiktig friskvård genom företagsmassage på regelbunden basis.

När personalen mår bra, mår även företaget bra. I tuffa tider är det mer nödvändigt än någonsin att värna om företagets viktigaste resurs; personalen. Med hälsofrämjande åtgärder som till exempel regelbunden massage kan både sjukfrånvaro och risk för utbrändhet minska.

Jag erbjuder behovsanpassad behandling i min lokal i Karbyhallens gym i Brottby under kontorstid samt vissa kvällar.

jag kan även möta ert behov på arbetsplatsen, kontakta mig för offert!

Vill du som ledare ge din personal mer energi och en positiv inställning till jobbet så diskuterar jag gärna en skräddarsydd lösning för just er.

Kontakta Brottby Relax & Hälsa om du och ditt företag är intresserade av att prova på behandlande företagsmassage.

Företag blir allt bättre på att ta hand om sina anställda. Det kostar pengar att ha sin personal sjukskriven. Även personal som arbetar, men har ont av arbetsskador, bidrar till ökade kostnader.

Det finns all anledning att värna om sin personal och ta hand om medarbetare som har ådragit sig skador på grund av stillasittande eller monotont arbete. Det är också viktigt att arbeta förebyggande och ta hand om medarbetarna innan dom blir skadade. En liten investering nu kan rädda företaget från stora kostnader längre fram. Även personer med ”gå-in-i-väggen”-diagnos har stora möjligheter att bli hjälpta av effektiv massage.

“Pernilla är kompetent och kunnig. Att hon dessutom har flera maskiner och kan kombinera flera olika behandlingar ger mycket gott resultat.”
HELENE S.

Frågor? Låt mig kontakta dig!

Vi tar emot:   Hälsoresurs    AcTiWaY

Vi tar emot
Hälsoresurs    AcTiWaY