Produkter för din hälsa

Hälsoprodukter

Ta vara på naturens egna förmågor att ta hand om dig.

Att tänka på vad man använder för produkter är en investering i hälsan, produkter som är fria från parabener, aluminium och från kemiska tillsatser är självklart, alla krämer och oljor är 100% naturliga och ekologiska! Det är en självklarhet att vara noga med vad jag använder för oljor och produkter i mina behandlingar.

Jag tillhandahåller ett litet produktsortiment som kan köpas på plats.

Jag jobbar med Scandinavian Herbs, UneCare, Holistic, FitLine mm.
Se mer om de olika märkena

Muskelbehandlande produkter

Coldly Cooling lotion

Coldly Cooling lotion

En kylande ekologisk Lotion fylld med underbara örter som tex Ringblomma & Japanmynta.

 • 150 ml

 • 150:-

Underbart att massera in i trötta ömma muskler. Har även visat sig effektiv på Rosacea utbrott och Eksem i hårbotten. Använd den då som en hårbotteninpackning ca 1 timma före du ska tvätta håret.
Djävulskloolja

Djävulskloolja

Djupgående olja som används främst i lindrande syfte vid onda leder och stela muskler.

 • 200 ml

 • 490:-

Isländska örter och eteriska oljor har sammansatts just för detta ändamål. Oljan kan och bör smörjas på så ofta som möjligt, gärna 1-2 ggr/dag. Används i kombination med Hajkräm för en mer djupgående verkan. Inled med att applicera Djävulskloolja och därefter direkt ett tunt lager Hajkräm för bästa resultat. Endast en liten mängd behövs.
Innehåller bl a djävulsklo, älgört och vitpil. Flera av örterna är smärtstillande. Ett tiotal av örterna är också inflammationshämmande. Växten Djävulsklo används traditionellt för sin kraftfulla inverkan på ömma och stela leder.

Hajkräm

Hajkräm

Hajleverolja och en blandning av exklusiva isländska örter gör denna kräm häpnadsväckande effektiv.

 • 50 ml

 • 392:-

En omhändertagande kräm som passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen. Krämen innehåller squalene-hajleverolja, och används med goda resultat vid mycket torr hud och hudproblem. Stryk tunt över problem-området och massera tills huden absorberat krämen.
Hajkräm används också, i kombination med Djävulskloolja, i lindrande syfte på onda leder och spända kroppar. Smörj först Djävulskloolja och sedan direkt ett tunt lager Hajkräm för bästa resultat.
Hajleverolja innehåller vitamin A, D och E, samt alkylglycerol som är en viktig ingrediens i Hajkrämen. Alkylglycerol stärker immunförsvar, förbättrar sårläkning och skyddar mot infektioner. Innehåller även älgört.

Mer info på scandinavianherbs.se

M-Mjölk

Scandinavian Herbs M-mjölk kan användas på din trötta och stela kropp för en snabb och välgörande effekt.

 • 200 ml

 • 349:-

M-mjölk har samma välgörande och behagliga effekt som massagekrämen från Scandinavian Herbs.

Många av dessa örter är välkända och ofta använda i liniment och andra massageprodukter och ger en kylande känsla.

Stryk tunt ut m-mjölken över det berörda området. Massage är inte nödvändigt men det går utmärkt att massera med den.

Mer info på scandinavianherbs.se
Hot Shot

Hot Shot

Hot shot är en avslappnande och omhändertagande specialkräm.

 • 50 ml

 • 356:-

Krämen är behaglig att massera in på bröstet, bihålorna och tinningarna. Hot shot innehåller örter som är naturligt omhändertagande och avslappnande. En väl balanserad sammansättning av olika örter ger krämen dess speciella egenskaper. I hot shot ingår bl.a. pepparmynta (mentol), tall, eukalyptus och lavendel som eteriska oljor. Älgört, är en av krämens välgörande örter som även ger en doft av liniment.

Mer info på scandinavianherbs.se

Kroppsvård

Dearly Karotin Body lotion

Dearly Karotin Body lotion

En frisk ton av apelsin och massor av karotin.

 • 150 ml

 • 190:-

Smörj in dig efter duschen eller när det kan passa, men överdriv inte mängden, det behövs inte. Sprid ut ett jämt lager och när solen sen kommer blir du lättare brun och din solbränna hänger kvar betydligt längre till hösten. Men tänk på att karotinet kan färga av sig på ljusa tyger innan det går in i huden, detta är inget vi kan styra över utan naturens färger kan dela med sig på flera sätt.
Lovely Bodylotion

Lovely Bodylotion

En helt ljuvligt doftande mjukgörande ekologisk Lotion för hela kroppen. Med en frisk fruktig doft som höjer känslan när du fyller huden med näring.

 • 150 ml

 • 190:-

Innehåll: Vatten, Kokos, Emulgeringsmedel på kokos & Majs, Veg Glycerin, E-vitamin, Citron, Apelsin, Hallon, Jordgubb, Ananas, Rosmarin, C-vitamin, Ättiksyra, Xantangum
Rosely Deo

Rosely Deo

Rosely Deodorant är en ny ekologisk helt underbar naturlig gele-deodorant.

 • 50 ml

 • 100:-

Otroligt effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt, helt giftfri. Istället för att dölja svettlukten med en parfym, jobbar Rosely Deo med att eliminera bakterierna som orsakar lukten. Vid applicering doftar den friskt av Ros, men blir efter en stund helt doftfri och kan användas av både män och kvinnor i alla åldrar. Ta hand om dina armhålor, dom är känsligare än vad dom flesta tror.

INCI/Innehåll: Rosa Damascena Water (ECO Rosenvatten), Aqua, Potassium Alum (Naturlig kalium-alun), Cocos Nucifera Oil (ECO Kokos), Glycerin, Cyamopsis Tetragonolobus (EKO Guarböna), Vanill Planifolia Extract (ECO Vanilj), Dehydroaetic Acid

Vårolja

Vårolja

Mångsidig s k torr olja (som inte kladdar eller ger fläckar). Behaglig massageolja och som kroppsolja efter dusch eller bad.

 • 100 ml

 • 299:-

Absorberas snabbt. Basoljorna och de utvalda isländska örterna gör huden silkeslen.
Bygg upp pigmentet i huden med regelbunden användning, och smörj in våroljan före och efter solning. Den ger naturligt solskydd, ljämnare solbränna som varar länge, och mjukgör solbränd eller uttorkad hud.
Även lämplig att smörja på småsår och utslag, för att lindra hudirritationer av t ex brännässla, för skonsamt läkande intimvård, samt för att förebygga hudbristningar vid graviditet. Dessutom är oljan ett giftfritt alternativ för att skydda mot fästingar, mygg, knott och broms. Insekterna skyr doften av citrus, myrra och lavendel. Även mycket lämplig för användning på djur, som hund, katt och häst.
Innehåller bl a valnötsolja, jojobaolja, lomme, ylang ylang, daggkåpa och en rad verksamma örter.
Deodorant roll on, aluminiumfri

Deodorant roll on, aluminiumfri

Naturliga ingredienser och fri från aluminium, men ger ändå ett effektivt skydd.

 • 60 ml

 • 194:-

Fräsch doft av bl a apelsin, cederträ, lime och ylang ylang. När man går från produkter med aluminium och mineralolja, över till naturliga produkter, får man vara beredd på att det sker en utrensningsprocess ett par veckor. (Fråga gärna om våra knep för att hålla sig fräsch den tiden.) Sedan ger denna deo effektivt och väldoftande skydd mot svettlukt.

Schampo, balsam, tvål

Mostly Tvål

Mostly Tvål

Vill du minimera mängden ämnen i din rengöring? Då är hårdtvål det du ska satsa på.

 • 80-90 gram

 • 50:-

Är den gjord på t.ex kokos som våran så är den dessutom återfuktande och skummar ljuvligt. Detta är en Mostlytvål gjord på kokos, magnesium, älgört, rödklöver, rönnbär, oxelbär och citron. Massa gott för huden och passar även en torris som mig. Ett klimatsmart val som rengör utan att torka ut.

Schampoo med Alger

Ett effektivt och naturligt schampo för normalt till torrt hår. Schampot är milt och snällt mot både hår och hårbotten.

 • 200 ml

 • 215:-

Ett effektivt naturligt schampo för normalt till torrt hår. Schampot är milt och snällt mot både hår och hårbotten. Innehåller isländska örter och bland annat blåklint som innehåller saponiner, ett naturligt tvålämne. Blåklint används ofta i hår- och hudvårdsprodukter av hög kvalitet. Schampot är koncentrerat och du behöver därför endast använda en mycket liten mängd.Algen är tagen från havet runt Island och den neutraliserar balansen på ett torrt och skadat hår. Detta schampo innehåller även romersk kamomill som är omhändertagande till en irriterad hårbotten.Vi rekommenderar att du för bästa resultat använder Scandinavian Herbs hårbalsam efter tvätten.

Mer info på scandinavianherbs.se

Schampo med örter

Ett naturligt schampo, baserat på örter avsett för normalt till fett hår. Ett utmärkt schampo för varje-dag-bruk.

 • 200 ml

 • 215:-

Ett naturligt schampo, baserat på örter, avsett för normalt till fett hår. Örtextrakten i detta schampo ger hår och hårbotten en naturlig balans. Det skyddar också hår och hårbotten utan att skapa irritation. Ett utmärkt schampo för varje-dag-bruk. Observera att schampot är koncentrerat och att du därför endast behöver använda en mycket liten mängd. Många olika örtextrakt och eteriska oljor ingår i detta schampo. bl.a. blåklint som innehåller saponiner, naturliga tvålämnen. Blåklint används ofta i hår- och hudvårdsprodukter av hög kvalitet. En av örterna är rosmarin, som över hela världen används i hårvårdsprodukter.Vi rekommenderar att du för bästa resultat använder Scandinavian Herbs hårbalsam efter tvätten.

Mer info på scandinavianherbs.se

Hårbalsam

För alla hårtyper. Ger hår och hårbotten extra skydd. Gör håret lättutrett efter hårtvätt.

 • 200 ml

 • 215:-

Hårbalsamet används för bästa effekt efter tvättning med något av Scandinavian Herbs schampon. Hårbalsamet ger dig ett silkeslent hår. Det går även utmärkt att använda hårbalsamet som hårinpackning.

Mer info på scandinavianherbs.se

Barnschampo

Schampot är milt och snällt mot både hår och hårbotten. Används av både barn och vuxna.

Ansiktsprodukter

Dearly Karotin Vitaminkräm

Dearly Karotin Vitaminkräm

Ren ekologisk vitaminkräm för ansiktet som ger huden näring och en fräsch lyster.

 • 50 ml

 • 290:-

Använder du den redan innan solen kommer, märker du snabbt att du blir lättare brun. Den är rik på vitamin C & E och naturlig vitamin A genom Karotinet. Perfekt som en Nattkräm men går även att ha som dagkräm. Med en frisk doft av apelsin.
Lovely Face Creme

Lovely Face Creme

Mjukgörande ekologisk facecream, En lite lättare kräm för både morgon & kväll.

 • 50 ml

 • 250:-

Lovelyserien har visat sig vara effektiv på att dämpa rodnader och sen hålla det lugnt. Krämen är dryg och det räcker med en klick liten som en ärta för hela ansiktet. Doft: en frisk doft av exotisk frukt.
Lovely Face cleansing

Lovely Face cleansing

En ekologisk rengöringsmjölk som rengör utan att skumma eller att torka ut

 • 150 ml

 • 190:-

Ta en klick på en Eko-padd och torka rent, den får med sminket utan smeta ut det, samtidigt som den ger fukt och näring till huden. Den kan lämnas kvar på huden och tillför då bara nyttigheter. Du kan även torka av med Rosely Face Tonic för att sänka ph i huden innan du lägger på en av våra krämer. Du kan kombinera med alla våra krämer.
Doft: Frisk fruktig exotisk doft I airless pump för bättre hållbarhet All tillverkning sker för hand på västkusten i Halland.

Innehåll: Vatten, Kokos, Emulgeringsmedel på kokos & Majs, Veg Glycerin, E-vitamin, Citron, Apelsin, Hallon, Jordgubb, Ananas, Rosmarin, C-vitamin, Ättiksyra, Xantangum

Mirakelkräm

Mirakelkräm

En intensivt omhändertagande kräm för alla typer av hy.

 • 50 ml

 • 391:-

Den speciella sammansättningen av de många verksamma örterna gör dess effekt häpnadsväckande. I krämen finner vi bland annat örten getväppling. Den har fått sitt namn från det latinska ordet vulnus. Mirakelkräm är lämplig att använda på hela kroppen. Stryk ut krämen tunt över problemområdet och massera mjukt tills huden absorberat krämen.
Morotsolja

Morotsolja

En olja som används för att ge färg och lyster åt hyn.

 • 30 ml

 • 211:-

Innehåller bl. a. jojobaolja som alla hudtyper kan använda. Mycket bra för de med torr hy.
Rengöringsmjölk

Rengöringsmjölk

Rengöringsmjölk är en mycket mild rengöring för ansikte och hals, framställd för att passa alla hudtyper.

 • 200 ml

 • 296:-

Den fungerar utmärkt för borttagning av smink, särskilt på känsliga hudpartier och kan även användas för att ta bort smink kring ögonen, kan även användas som ett substitut till raklödder.Rengöringsmjölk innehåller en utvald blandning av flera olika mjukgörande örter. Den har en bas som lämnar ett mjukgörande och skyddande skikt på huden.Den bästa rengöringen uppnås genom att först använda rengöringsmjölk och därefter avsluta med ansiktsvatten, vilket lyfter ur de sista resterna av smuts i huden och stänger porerna. Fukta en bomullstuss med vatten och fördela en liten mängd rengöringsmjölk på den. Rengör huden genom att torka av eller badda. Du kan också ta lite rengöringsmjölk i händerna och massera ansiktet och halsen. Avsluta med att skölja med ljummet vatten.

Kosttillskott

Magnesium-Kalcium

Holistic Magnesium-Kalcium är ett kosttillskott.

 • 100 vegetabiliska kapslar. Organiska mineralföreningar.
 • 136:-

Magnesium finns bland annat i kakao, vetekli och vetegroddar, linfrö, mandel, nötter, bönor, gröna bladgrönsaker och fisk.
Magnesium har en roll i celldelningsprocessen och bidrar till:

 • att minska trötthet och utmattning
 • elektrolytbalansen
 • normal energiomsättning
 • nervsystemets normala funktion
 • normal muskelfunktion
 • normal proteinsyntes
 • normal psykologisk funktion
 • att bibehålla normal benstomme
 • att bibehålla normala tänder

Kalcium finns i gröna bladgrönsaker, groddade linser, mandel, paranötter, sesamfrön, solrosfrön, olika vattenväxter samt mjölkprodukter.
Kalcium har en roll i celldelningsprocessen och cellspecialiseringsprocessen. Kalcium behövs för att bibehålla normal benstomme och normala tänder. Kalcium bidrar också till:

 • normal blodkoagulation
 • normal energiomsättning
 • normal muskelfunktion
 • normal neurotransmission
 • matsmältningsenzymernas normala funktion
Mer info på holistic.se

C-vitamin Syraneutral

Holistic C-vitamin syraneutral är ett kosttillskott.

 • 250 g i pulverform
 • 310:-

Askorbinsyra (vitamin C) är sur, och en del personer får besvär i magen av den. Holistic C-vitamin Syraneutral innehåller vitamin C i form av magnesiumaskorbat som är snällare mot magen, vilket gör att även personer som är känsliga för askorbinsyra kan ta den.

Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till immunsystemets normala funktion. Vitamin C ökar järnupptaget och bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för benstommens, broskets, tändernas och blodkärlens normala funktion. Vitamin C och magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning, till nervsystemets normala funktion och till normal psykologisk funktion.

Mer info på holistic.se

D3-vitamin 5 000

Holistic D-vitamin är ett kosttillskott.

 • 90 vegetabiliska kapslar.
 • 219:-

Eftersom UVB filtreras bort i atmosfären när solen står lågt, kan vi på våra breddgrader bara bilda D-vitamin under sommarhalvåret. Och bara när vi exponerar huden för sol.
Ju större exponerad hudyta, desto mer D-vitamin bildas. Efter cirka 30 minuter i stark sol uppnås cirka 10 000 IE. Sedan sker ingen ytterligare produktion i huden.
Under vinterhalvåret kan vi överhuvudtaget inte bilda något D-vitamin i huden i Norden.
D-vitamin bidrar till:

 • att bibehålla normal benstomme
 • immunsystemets normala funktion
 • att bibehålla normal muskelfunktion
 • att bibehålla normala tänder
 • normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor
 • normala kalciumnivåer i blodet
Mer info på holistic.se

D3-vitamin 2 000

Holistic D-vitamin är ett kosttillskott.

 • 90 kapslar
 • 129:-

Eftersom UVB filtreras bort i atmosfären när solen står lågt, kan vi på våra breddgrader bara bilda D-vitamin under sommarhalvåret. Och bara när vi exponerar huden för sol.
Ju större exponerad hudyta, desto mer D-vitamin bildas. Efter cirka 30 minuter i stark sol uppnås cirka 10 000 IE. Sedan sker ingen ytterligare produktion i huden.
Under vinterhalvåret kan vi överhuvudtaget inte bilda något D-vitamin i huden i Norden.

D-vitamin bidrar till:

 • att bibehålla normal benstomme
 • immunsystemets normala funktion
 • att bibehålla normal muskelfunktion
 • att bibehålla normala tänder
 • normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor
 • normala kalciumnivåer i blodet
Mer info på holistic.se

MSM

MSM är ett kosttillskott.

 • 200g

 • 158:-

MSM är en naturligt förekommande, organisk svavelförening som finns i spannmålsprodukter, baljväxter, ägg och rött kött och förekommer även naturligt i kroppen.
MSM fungerar som en beståndsdel i kollagen, det protein som bygger upp bindväv, muskler, skelett, hår och hud.
Komplettera gärna med C-vitamin som ökar upptaget hos MSM.

Mer info på holistic.se
Dot Shot

DOT SHOT

DOT SHOT är en ny innovativ dryck baserad på curcumin från gurkmeja. Den innehåller naturliga ämnen och har en uppfriskande limesmak.

 • 2 x 70ml

 • 69:-

Gurkmeja är en sedan länge känd kraftfull antioxidant, den anses även ha andra positiva egenskaper såsom anti-inflammatoriska effekter. Nu för första gången som dryck för bättre effekt – DOT SHOT ger upp till 39 gånger bättre upptag av curcumin i kroppen jämfört med liknande produkter på marknaden.

DOT SHOT är ett kosttillskott för aktiva människor

Dosering: Rekommenderad dosering för vuxna 1 till en halv flaska per dag (70ml) med en startdos om 2 DOT SHOT om dagen i minimum tre dagar morgon och kväll. DOT SHOT innehåller 125 mg curcumin per 70 ml. Överskrid inte rekommenderad daglig dos. Skaka väl innan användning. Smakar bäst väl kyld.

Ingredienser: Vatten, sukros, sorbitol (fyllnadsmedel), L-ornitin hydroklorid, citronsyra (surhetsreglerande medel), kaliumsorbat (konserveringsmedel), kaliumklorid, natriumcitrat, curcumin (gurkmejaextrakt från turmeric oleoresin), inositol, polysorbat 20 (skumdämpningsmedel) och naturlig smaktillsats av citron/lime.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt, mörkt och svalt. Använd inte om du är överkänslig mot något av innehållsämnena. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

Vegansk, Non-GMO och glutenfri

Jag rekommenderar även följande länkar för ytterligare information:

DOT SHOT på YouTubedotshot.se

Scandinavian Herbs

Ekologisk kroppsvård utan konstigheter.
Bra för dig, bra för miljön.

Ekologisk kroppsvård utan konstigheter.
Bra för dig, bra för miljön.

I fokus står örter från Island, som handplockas i naturområden långt från föroreningar och mänsklig påverkan. Basen är ekologiska växtoljor. Ingen mineralolja, parabener eller kemiska tillsatser överhuvudtaget. Istället används t ex mjölkenzym, glykos och E-vitamin för konservering, och de milda dofterna kommer från örter och eteriska oljor. Serien är allergitestad, men självklart inte på djur.

Jag använder bara Scandinavian Herbs i mina behandlingar och är återförsäljare av hela sortimentet: kroppsvård, hårvård, hudvård och kosttillskott.

Kontakta mig för beställning eller frågor >>

UneCare

Naturlig ekologisk hudvård helt utan mineraloljor, siliconer, syntetiska tillsatser och stabilisatorer.

UneCare of Sweden står för naturlig ekologisk hudvård helt utan mineraloljor, siliconer, syntetiska tillsatser och stabilisatorer.

UneCare utgår från naturens egna förmåga att ta hand om:

 • Vår hud och vår kropp.
 • Det som vi tar från naturen till våra produkter ska vi också kunna släppa ut igen utan att skada naturen.
 • Varumärket har funnits sen 2013 och våra första helt egna produkter släpptes i januari 2014.
 • De flesta produkterna har ekologisk kokosolja som bas och dofterna från helt naturliga ekologiska aromer, eteriska oljor och örter.
 • Konserveringsmedlet utvinns från ättika.
 • Krämerna och oljorna tillverkas i Åsa i norra Halland strax utanför Kungsbacka.
 • Produktionen kommer alltid vara förlagd i Sverige.
 • Vi strävar efter ekologiska och fairtradecertifieade råvaror.
 • Produktförpackningarna består av nedbrytbar miljöplast.
 • Vi har skippat de små lyxiga kartongerna som brukar vara runt produkterna för att spara lite extra på miljön.
 • Djurtester är bannlysta.

Kontakta mig för beställning eller frågor >>

Holistic – Effektiva produkter

Holistic säljer några av marknadens bästa och mest effektiva kosttillskott. De flesta produkter är utvecklade av teamet på Holistic för att de ska ha full kontroll över effekt, innehåll och kvalitet.

Holistic strävar efter att alltid använda så rena och naturliga produkter som möjligt. Holistics produkter ingår i ett sammanhang och löser olika problem. De är inte inriktade på en ”quick fix” av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning. Genom att fokusera på det långsiktiga perspektivet får man mycket bättre resultat och många symptom blir bättre när man åtgärdat grundorsakerna.
Fitline

FitLine Kosttillskott

Kosttillskotten från FitLine hjälper dig att leva upp till dagliga förväntningarna och hålla din hälsa på topp.

Frågor? Låt mig kontakta dig!

Vi tar emot:   Hälsoresurs    AcTiWaY

Vi tar emot
Hälsoresurs    AcTiWaY