Så många kunder kommer tillbaka och berättar om alla positiva effekter dom fått efter behandling!

Jag måste få dela med mig av några upplevelser med laserbehandling! Ju mer jag använder lasern desto mer övertygad blir jag om vilket fantastiskt redskap det är!

Vill du lämna en recension?
Det kan du göra på Min hemsida, via BokaDirekt, Facebook eller Google

Här kommer några exempel på nöjda kunder:

Laserbehandlat för långvarig migrän

”Måste nu berätta. Hade migrän senast som jag skulle till Pernilla. (Var nära på att avboka men är såå glad att jag inte gjorde det . ) För hon fick min migrän att försvinna o värken i min rygg att släppa. Hon är verkligen duktig på sitt jobb.

Rekommenderar varmt till alla!”

Hälsporre behandlad med laser

”Fick panik härom dagen när min hälsporre gjorde sig påmind och resan till Teneriffa närmar sig med stormsteg! Vi som gärna går både mycket och länge när vi är på semester… det funkar ju inte med hälsporre….!

Fick en tid snabbt hos Pernilla på Brottby Relax & Hälsa och testade en laserbehandling och dröm om min förvåning…!

Dagen efter kändes knappt nånting!!

Och ytterligare en dag senare är det helt borta!

Så glad och lättad över att vara ”fit for fight” till semestern! Tack Pernilla!! ”

Långvarig huvudvärk

”Kvinna som kom till mig för massage av stela nackmuskler berättar att hon haft i princip konstant huvudvärk i flera år! Jag föreslår laserbehandling i kombination med massage, efter 4 behandlingar konstaterar hon vid återbesök att hon knappt kommer ihåg varför hon sökte eftersom huvudvärken är helt obefintlig! Detta efter åtskilliga år med smärtrehab och sjukgymnastik utan direkta resultat.”

Smärttillstånd i underben

Kvinna som kommer till mig för massage berättar om 15-20 år av smärta i underben som gör det smärtsamt att gå och dessutom smärtar nattetid med sömnproblem som resultat! Vi provar laserbehandling och redan efter första gången känner hon skillnad! Nu har hon precis genomgått en intensiv behandlingsserie med 5 behandlingar i en följd under en vecka. Resultat relativt smärtfri efter 3:e dagen och efter 5 dagars behandling helt smärtfri.

Artros behandling av knän

Flertalet kunder med artros smärta i knän upplever smärtlindring och att det blir lättare att röra sig och kan därmed öka träningsmängden som har klar påvisad effekt för artros.

”Sen 2009 har jag genom gått det mesta försök att få min rygg att må bättre . Har fått sprutor i omgångar , gått på Spinecenters mobiliserings center mm inget fungerar , kan erkänna att jag inte är världens bästa att lyssna på kroppen heller.”

Långvarig smärta i ryggen

”Men nu så har ju mirakel kvinnan Pernilla börjat att ta hand om mig , efter första besöket vart ett halleluja moment .. gick ur sängen på morgonen , kom ner till köket och tvärstannade … vänta lite nu ???

Gick jag ur sängen el rullade jag ???

Nä tammefasiken jag gick och ända hit utan att märka av någon smärta .

Visst har jag ont men efter så många år med experter som skrivit ut piller och läkare som sprutat in skit i kroppen och inte lyckats få något resultat .. så jag ser äntligen ljuset i tunneln . Efter 3:e besöket förstod jag att det inte var inbillning att min smärta avtar lite varje gång

Ingen steloperation här inte !!

Jag har satt all min tillit till mirakel kvinnan .

Nu ska hon få igång sin gamla PT tränare i gymet oxå

Tack bästa Pernilla för att du bytte karriär .

Du är tamefasiken en gåva från ovan.”

Dela med dig!